(Klo) Podnik, který se k nám na Čenich dostal ze Storyous a jejich výběru nejlepších pražských zahrádek. Opět jen tip, kde by to mohlo stát za to. Dle fotek je minimálně venkovní část podniku doslova famózní.
(Klo) Podnik, který se k nám na Čenich dostal ze Storyous a jejich výběru nejlepších pražských zahrádek. Opět jen tip, kde by to mohlo stát za to. Dle fotek je minimálně venkovní část podniku doslova famózní.
(Klo) Vodičkovou jezdím často, vedle v Centru FotoŠkoda také nejsem nováčkem. Ale že tu tenhle kultivovaný kus přírody mezi tramvajovým pásem a Františkánskou zahradou je jsem objevil až po více než roce od otevření. Na lístku Chemex v malém i…
(Klo) Další z tipů „by word of mouth“ od muže kterému můžeme věřit. Alespoň do té doby, než se někdo z nás nepřesvědčí o opaku. Pivo z Únětic, dle fotek docela fajnový podnik na pár minut relaxace.
(Klo) Knížky, povětšinou anglické, káva a moc málo češtiny. Kavárna, do které se chodí utéci od našeho jazyka. Ale vyzkoušejte, pokud angličtinu můžete. Nebudete litovat.
(Klo) Restaurace, kavárna která by měla stát za návštěvu. V kuchyni pan domácí, mladý muž co sbíral zkušenosti v Londýně (Angler, L’Autre Pied). A u trouby prý s deserty kouzlí jeho manželka či přítelkyně. Sezonní pokrmy na krátkém jídelním…
(Chairle) Nečekáte to. Když náhodou zastavíte, chrástští prominou, v neznámé vísce ve Východních Čechách, tak nějak nepočítáte s tím, že si zde dáte obstojné cappuccino, velmi dobré dezerty a ještě posedíte v prostorách se kterými si někdo dal…
(Klo) Nová scéna Národního divadla je podle mého názoru jednou z nejošklivějších pražských staveb. Psal bych vůbec nejošklivější, kdyby před nedávnem na Vinohradech nevyrostl Crystal Prague. Pokud chcete mít jistotu, že dům v žádném případě…
Sergio se stal mezi lety 2007 a 2009 dvakrát zmrzlinářským mistrem světa a nutno dát těm, kdo o tom rozhodovali za pravdu, že jeho gelato má něco do sebe. Všude vám doporučí jeho vyhlášenou příchuť malinovou s rozmarýnem, kterou jsem zkusil a jako: …
(Clowczech) Patrně nejlepší zmrzlinárna v Česku. Protože si zaslouží delší hodnocení, rozepíšu se o ní podrobněji někdy příště. Teď bych to musel moc odfláknout. Bude to brzy, slibuji. Zatím jen špendlík, který tu rozhodně nesmí chybět.