(Vachi) Jedna z největších ochutnávek piva v Praze. Celkem kolem 250 lahvových piv a 6 čepovaných, co se často mění. V zásadě se odtud nedá odejít tak, aby Vám druhý den nebylo blbě, protože zkoušíte zkoušíte a najednou jste nalitý. Jídlo je…
(Vachi) Parádní záležitost na obědy v centru Prahy. Pro pracující: oběd se dá zvládnout za 30 minut komplet (od příchodu po zaplacení). Na první pohled jednoduchá, ale vždycky něčím ozvláštěná jísla. Často sezonní věci, se spoustou vhodné zeleniny …
(Klo) Restaurace, kavárna která by měla stát za návštěvu. V kuchyni pan domácí, mladý muž co sbíral zkušenosti v Londýně (Angler, L’Autre Pied). A u trouby prý s deserty kouzlí jeho manželka či přítelkyně. Sezonní pokrmy na krátkém jídelním…
(Klo) Při pohledu do mapy jasná záležitost během cyklo-průjezdu Prokopským údolím. Recenze bude co nevidět, moc dlouho to na mém výletním listu nenavštívené nevydrží.
(Klo) Budete-li, unaveni po sérii vysilujících degustací hledat restauraci, kde na kvalitu moravského vína naváží stejnou mincí mistři kuchařského umění, neváhejte a vyrazte. La Brusle prošla prověrkou nespočtu návštěv v průběhu dvou let a pokaždé…
(Chairle) Nebyl jsem, ale už ze jména majitele (Paul Day – Sansho a The Real Meat Society) vyplívá, že nemá cenu si lámat hlavu s tím, zda půjde o kvalitní podnik. Navíc mnoho jsem i zaslechl od dalších čmuchalů a rozhodně to nebylo nic negativního.…
Restaurace, která si žije na vysoké noze. Žižkovská věž je totiž největší devizou tohohle podniku.
Je tomu už pár let, co jsme sem zavítali, takže recenze nebude ani vyčerpávající, ani možná zcela přesná. Pamatuju si gril se zajímavým udělátkem v podobě fénu (nebo horkovzdučné pistole) na takovém rameni, která rozdmýchala oheň během páru vteřin.…
Tuhle kavárno/resstauraci jsme objevili při toulkách San Gimignanem, ale nebudu říkat že to bylo úplně náhodou. Pomohl Foursquare, kde má hodnocení 8,6/10 a za sebe říkám, že by to klidně mohlo být i víc.
(Chairle) Koule na pět způsobů. No řekněte, nezní to báječně? Servírují prý hovězí, hovězí s čedarem, pikantní hovězí, vepřové s chorizem a vegetariánské. Čase prý přibudou i koule jehněčí a kachní! Pěkně do papíru a s dřevěnou vidličkou na jednou…