(Chairle) Minikemp a grilované hermelíny na Vltavě. V kempu jsme nikdy nespali, ale proč se zde rozhodně vyplatí přibrzdit je nabídka sýrů na grilu. Hermelíny tu dělají pálivé (cibule, slanina, feferonky), sladké (brusinky), italské či jaké s…
(Klo) Zatím jen tip od Kamury z facebooku. Špendlíky v Olomouci se pomalu scházejí, takže to vidím na brzkou degustační expedici. (Pokračování textu…)
(Klo) Chlebíčkárna kterou znám zatím jen z doslechu a ochutnal jsem pár jejich kusů různě po kavárnách. S trochou štěstí na jejich díla můžete narazit třeba v Kavárně co hledá jméno. Garantuju, že nebudete litovat. (Pokračování textu…)
(Chairle) V patnáctkové edici Brewsta’s Burgers se tahle burgrárna umístila na druhém místě, přičemž první je stánek berounského BlackDogu na SMíchovské náplavce (Pokračování textu…)
Na domovský podnik Kamily Rundusové jsme nějaký ten pátek čekali. Dočkali jsme se v Praze na Černém mostě a pokud máte rádi (nejen) vietnamskou kuchyni, určitě vyrazte. Na street food bistro v OC je to hodně dobr
Jídelna, kvůli které do těchto končin Prahy nepojedete, ale když budete mít cestu okolo, je zajímavé se tam zajít podívat.
Vrchlabí. Dneska se tam ale hrozně ráda vracím a pokaždé klasicky řeším, kde se najíst. Vždycky to bejvávala Botta a restaurace La Petite hned přes ulici, která spadala pod stejné majitele. Z druhé jmenované se teď stala Farma a může za to…
(Klo) Velmi dobrý podnik specializující se na burgery, žebra a vůbec takový ten styl americké kuchyně. Najdete ho úplně v centru, kousek od „Fügnerky“ a bonusem – nebo skoro i samostatným důvodem k návštěvě – jsou pivní speciály na čepu.…
(Klo) Jedno z mála míst co znám, které jde (vedle Čestru) v Praze doporučit na steaky. Nebyl jsem tam drahno let, tak recenzi doplním až se zase zastavím. (Pokračování textu…)
(Klo) Na tenhle tip mě přivedl seriál Hospody se nevzdáme na Aktuálně.. nečetl jsem z něj ještě nic, kromě tohoto dílu. Ale kdo budete mít cestu kolem, proč se nezastavit a nedat vědět, jak to U Kopů vypadá.