(Chairle) Hospůdka herce, komika, borce, rošťáka a bývalého alkoholika Tomáše Hanáka zbudovaná z nádražního skladu z dob Rakousko-Uherska. Máme v plánu vyzkoušet, pak budeme reportovat. Zatím si o ní něco přečtěte třeba zde: http://bydleni.idnes.cz…
(Maki) Tuhle záležitost sem dávám jako tip, na který jsem dostal doporučení od Honzy Polehni – jako na místo, kam se docela vyplatí zajet prospat. Nemám osobní zkušenost, je zde proto, aby někdo vyzkoušel a poreferoval. Edit 24. května 2015: Stále…
(Klo) Zatím jsem něměl tu čest.. doporučil mně tohle místo před mnoha, mnoha lety Reth a kdo se dostanete jako první, nezapomeňte napsat recenzi.
(Klo) Domovská záležitost šéfkuchaře Paula Daye ve které jsem zatím neměl tu čest, ale podle všeho by to mělo být hoodně dobré. Vyzkoušejte a napište.
(Klo) Na téhle adrese už pěkných pár let zmrzlinu prodávají, ale někde jsem se dočetl, že se snad měl obchod proměnit na zmrzlinárnu jinačí. Vyzkoušejte a dejte vědět.
(Klo) Možná vůbec nejlepší zmrzlina v Praze. Prověřené a stojí za návštěvu. Jedna ze dvou poboček. Druhou najdete pod Můstkem.
(Klo) Dle mnohých vůbec nejlepší zmrzlinová záležitost v Česku. Musím vyzkoušet. Pokud jste už měli tu čest, podělte se o zkušenosti. Tady info, kde jejich zmrzku koupíte v Praze: http://www.zmrzlina-2ad.cz/news/nasi-zmrzlinu-najdete-take-v-/
(Klo) Na rohu ulic Heřmanova a Kamenická. Prý pan majitel z Itálie a prý to stojí za vyzkoušení. Opět jen tip, tentokráte od známého v nejlepších letech. Tak schválně, jak se tipy prostřední generace budou zamlouvat nám mladým. :)
(Klo) Mainstream. Ano, na tuhle zmrzlinárnu mě přivedl článek na iDnesu a zaujalo, že dělají zmrzlinu makovou nebo vepřo-knedlo-zelo. Opět: nebyl jsem a plánuji to.
(Klo) Nemají web, facebook, pořádně nejde zjistit adresu, ale se zmrzlinou jim to prý vážně jde. Zatavte se a dejte vědět.